пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

День Святого Валентина

 

 Найромантичніше свято року –День Святого Валентина. У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова. Напередодні 14 лютого в Хустській бібліотеці для дітейпідготовлена виставка – інсталяція «Під знаком Купідона»

  Увазі підлітків  представлені найкращі книги про кохання: це і всесвітньо відома лав сторі «Ромео і Джульєтта» Вільяма Шекспіра, і збірка сонетів «Канцоньєре» Франческо Петрарки про кохану Лауру.

Цікавим є прозо букет «Така любов» - збірка оповідань сучасних українських письменників для дівчат і хлопців, які тільки починають відкривати для себе світле почуття кохання.

 В читальному залі на відкритому перегляді є можливість погортати сторінки яскравих журналів та познайомитися з інформацією про те, яку валентинку подарувати .

Серед книг представлені на перегляді є роман класичної світової літератури «Майстер і Маргарита» Михайла Булгакова, всесвітньо відомий роман «Джен Эйр» Шарлоти Бронте і збірка поетичних творів «Лісова пісня» видатної поетеси Лесі Українки. На книжковій композиції представлені книги сучасних українських 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар